Het Snel-Fit Programma

Een fit leven, dat wil toch iedereen? Soms biedt de reguliere gezondheidszorg echter niet voldoende handvatten om uw gewenste fitheid en andere gezondheidsdoelen te bereiken.

Sport Medisch Centrum Zaandam geeft u de mogelijkheid om deze gewenste doelen snel te bereiken door middel van een persoonlijk traject: Het Snel-Fit Programma.

In dit boosterprogramma stellen onze specialisten een persoonlijk behandelplan op aan de hand van uw gezondheidsdoelen. Deze combinatie zorgt ervoor dat u sneller uw gewenste fitheid kan bereiken.
Het Snel Fit programma

Een op-maat-gemaakt programma om uw gewenste fitheid te bereiken. Geheel flexibel.

Het herstellend vermogen van het menselijk lichaam is niet altijd in staat om letsels zelf te herstellen. Onze reguliere therapie helpt u om snel van uw klachten af te komen. Maar soms is snel niet snel genoeg.

Gelukkig biedt de huidige tijd wetenschappelijk bewezen behandeltechnieken die u hierbij kunnen ondersteunen. Helaas worden de behandelingen met deze moderne behandelapparatuur niet altijd door de zorgverzekering vergoed. Ons Sport Medisch Centrum Zaandam beschikt over deze modernste behandeltechnieken om personen weer vrij te kunnen laten bewegen en het plezier te hervinden in hun activiteiten en in een kortere herstelperiode.

Met Het Snel-Fit Programma krijgt u toegang tot deze moderne behandeltechnieken om zo snel uw letsels of blessures te behandelen en weer fit door het leven te gaan.

Onze moderne methoden zijn effectiever. Nu beschikbaar voor u!

8 op de 10 personen die voor SMC Zaandam kiezen, doen dat vanwege:

  • De persoonlijke en deskundige begeleiding

  • Het snelle resultaat

  • De modernste behandeltechnieken, vooroplopend in Nederland

Duidelijke afspraken en budgettaire zekerheid

Met een Snel-Fit abonnement kunnen wij alle behandeltechnieken uit ons centrum inzetten voor uw persoonlijke behandelplan. Dit kan variëren van sporttape, aanvullende onderzoeken (zoals echografie), shockwavetherapie en magneetveldtherapie (EMTT). Een sessie, twee sessies of drie sessies per week? Afhankelijk van uw klacht, uw herstel en het persoonlijke behandelplan plannen wij uw bezoeken.

Iedere behandeling wordt er geëvalueerd en wordt de behandelmethode ingezet die dan nodig is. Geen blessure is hetzelfde en daarom bieden wij maatwerk aan.

Voor actuele prijzen van het Snel-Fit abonnement verwijzen wij u naar de tarievenlijst. In de prijs zijn alle kosten voor uw persoonlijke Snel-Fit Programma inbegrepen. U weet dus precies waar u aan toe bent en u komt niet voor onverwachte kosten te staan. De betaling is vooraf en het bedrag is inclusief BTW.

Voorwaarden:

  • Het Snel-Fit abonnement valt niet binnen uw zorgverkering en valt ook niet onder verzekerde fysiotherapie. U kunt het bedrag dan ook niet declareren bij uw zorgverzekering.

  • In het abonnement zitten standaard 4 shockwavebehandelingen, EMTT, echografisch onderzoek en tape materiaal, alles afhankelijk van beschikbaarheid agenda en afgestemd op uw blessure. Hiernaast vinden er trainingen plaats om de blessure beter belastbaar te maken.

Hoe onze technieken u weer Snel Fit maken

De technieken van het SMC Zaandam versnellen het herstelproces van het lichaam door deze op drie manieren aan te zetten tot een hoger fitheidsniveau:

  • Met stimuleringstechnieken zoals EMTT (Magneetveld Therapie) wordt de stofwisseling in uw weefsel gestimuleerd. De doorbloeding in het weefsel wordt aanzienlijk verbeterd hetgeen het herstelproces van het weefsel bevordert.

  • In het SMC Zaandam werken wij onder andere met echografie om de oorzaak van uw klachten op te sporen. Weefsels die geïrriteerd zijn vertonen op een echografie vaak een lokale verdikking. Ook kunnen wij verkalkingen opsporen, welke ernstige irritaties kunnen veroorzaken. Met onze behandelmethoden zoals EPTE of Shockwave stimuleren wij het lichaam om de irritaties, zwellingen en ontstekingen op te ruimen en het weefsel weer in balans te brengen.

  • Met ons Snel-Fit programma beginnen we zo snel mogelijk met op maat gemaakte trainingen en behandelingen om uw lichaam weer krachtig te maken. We maken hiervoor gebruik van de modernste behandeltechnieken, welke sneller werken dan enkel trainen met gewichten. Zo bent u binnen een korte periode weer fit om optimaal te genieten van het dagelijks leven en uw sportactiviteiten.

Iets voor u? Vraag voor meer informatie naar een van onze specialisten in het Sport Medisch Centrum Zaandam. Wij helpen u graag!

ALLES OVER EMTT THERAPIE

Download de gratis EMTT brochure en lees alles over de behandelingen en de resultaten.