Medisch Fitness

In ons Sport Medisch Centrum wordt Medisch Fitness aangeboden. Bij Medisch Fitness wordt in kleine groepjes van 2 tot maximaal 8 personen getraind onder professionele begeleiding van een trainer. Op deze manier krijgt u de aandacht en begeleiding die u nodig heeft tijdens het sporten. Er wordt door onze trainer een persoonlijk trainingsschema voor u opgesteld en hij zal u hierbij begeleiden. Onder aan deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden die wij voor Medisch Fitness aanbieden.

Medisch fitness

Het doel van Medisch Fitness is om uw lichaam weer zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Medisch Fitness zorgt voor een betere balans tussen de belasting van uw lichaam (wat u doet) en de belastbaarheid (wat het lichaam aankan), waardoor uw klachten verminderen en de kans op terugkerende klachten kleiner is. Medisch Fitness is eveneens bedoeld voor mensen die na een blessure willen starten om hun conditie op een beter niveau te brengen of hun spierkracht en stabiliteit willen verbeteren. Heeft u zelf geen blessure, dan kan deze vorm van trainen ook voor u goed zijn om uw lichaam in een goede conditie te houden.

Naast Medisch Fitness kunt u in ons Sport Medisch Centrum ook persoonlijk begeleid worden in de vorm van Personal Training.

Voordat u start met Medisch Fitness wordt u gevraagd om een vragenlijst in te vullen, zodat onze trainers een optimaal beeld krijgen over uw startsituatie. Bij de eerste training zullen er een aantal tests en metingen worden gedaan (o.a. lengte en gewicht). Samen met u zullen er haalbare doelen worden gesteld en aan de hand daarvan zal onze trainer een persoonlijk trainings- en behandelprogramma voor u opstellen. Onze trainer houdt hierbij uiteraard rekening met uw wensen en uw lichamelijke klachten en/of blessures. 

De kosten van Medisch Fitness worden niet vergoed door de verzekeraar en u heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? U kunt bellen naar 075-7200850 of een mail sturen naar info@smczaandam.nl of loop even langs. Wij helpen u graag.

Abonnement Trainingsfrequentie Trainingsvorm Prijzen
MF 1 1x per week, 1 uur Medische fitness begeleid in groepsvorm (vanaf 2 pers.) € 44,-p. 4 wk.
MF 2 2x per week, 1 uur Medische fitness begeleid in groepsvorm (vanaf 2 pers.) € 71,-p. 4 wk.
MF 3 3x per week, 1 uur Medische fitness begeleid in groepsvorm (vanaf 2 pers.) € 100,- p. 4 wk.
Voorwaarden worden op verzoek toegezonden. De kosten voor de inschrijving, intake en het opstellen van het trainingsschema bedragen € 40,00.