Personal Training

Personal training

Naast Medisch Fitness bieden wij ook Personal Training aan. Bij onze Personal Training wordt u altijd een op een begeleid door onze trainer. Onze trainer bespreekt graag met u uw fitness- en bewegingsdoelen en zal een passend trainingsschema voor u opstellen. 

Of u nu wilt afvallen, uw conditie wilt verbeteren of uw sportspecifieke prestaties wilt behalen, in ons Sport Medisch Centrum werkt u samen met onze personal trainer om deze doelen te behalen en te behouden. Samen met u wordt er gekeken naar de juiste oefeningen en vormen van beweging die bij u passen zodat er een optimaal resultaat kan worden behaald.

Voorafgaand aan de eerste training zullen er enkele tests en metingen worden gedaan n.a.v. uw vraagstelling. Deze worden in de loop van de trainingen herhaald om uw progressie te meten. 

De kosten van Personal Training worden niet vergoed door de verzekeraar en u heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? U kunt bellen naar 075-7200850 of een mail sturen naar info@smczaandam.nl of loop even langs. Wij helpen u graag.

Abonnement Trainingsfrequentie Trainingsvorm Prijzen
PT 1 1x per week Personal Training € 216,-p. 4 wk.
PT 2 2x per week Personal Training € 358,-p. 4 wk.
Voorwaarden worden op verzoek toegezonden. De kosten voor de inschrijving, intake en het opstellen van het trainingsschema bedragen € 40,00.